Značilnosti:

Hrana razred materialov, varen in zanesljiv stik z živili, trajne in ne stara.Polje je trdna odebeljena materiala,in zaobljenimi vogali, da preprečite nenamerne poškodbe.

Zelenjava in sadje sveže konzervirane, visoka transparentnost želite videti hrane v notranjosti.

Zložljive snemljiv odvajanje particijo v polje, ki je lahko ločen prostor glede na različne velikosti sadja in zelenjave, za shranjevanje na prvi pogled.

Dvojno zaklepanje sveže, pokrov prezračevanje luknja je lahko odprta ali zaprta, glede na različnih vrst sadja in zelenjave sestavine, podaljšati sveže-vodenje času.Mogoče prilagoditi glede na shranjevanje predmetov.Shranjevanje sadja in zelenjave z veliko vode, odprite dihanje kritje; shranjevanje sadja in zelenjave z manj vode, zaprite dihanje kritje.

Odtočne luknje, se lahko namesti na dnu polja, ki lahko odteče v času.In tam je prostor med dnu možganov ploščo in dnu polja za preprečevanje namakanje sadja in zelenjave bi se izognili mrtvaških.

Povečalo anti-skid foot pad design, ki je primerna za hladilnik za shranjevanje, s pokrovom načrt, da bi preprečili hrane vonj, so lahko zložene, polno uporabo hladilnik je notranji prostor omogoča hladilniku pravilno.

Specifikacije:

Ime: Hladilnik za Shranjevanje Hrane Posode s Pokrovi

Barva: Prozoren

Material: Hrana razred HIŠNE+TPR+silikona

Obratovalna temperatura: o -30°C ~ 60°C

Velikost: 12*14*23 cm /14.5*17*27 cm

Zmogljivost: 2800ML/5700ML

Opomba:

Zaradi vpliva svetlobe in prikaz, kromatične aberacije lahko rahlo.

Prosimo, dovolite nam malo napak zaradi ročnega merjenja.

Paket vključuje:

1 x Sadje in Zelenjavo Odcedimo Polje

Oznake: obarvana posode za shranjevanje hrane, majhen hladilnik posode za shranjevanje, hladilnik posode za shranjevanje hrane, posoda zelenjavo hladilnik, kul posode za shranjevanje hrane, poceni shranjevanje hladilnik, termične posode za shranjevanje hrane, shramba posode za shranjevanje hrane, lesene hladilnik za shranjevanje, sveže shranjevanje hladilnik.

Zaslon scena Jedilnica, KUHINJA
Kategorije izdelkov hrana škatla za shranjevanje
Material Plastični
velikost 12*14*23cm /14.5*17*27cm
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivosti 2800ML/5700ML
Vzorec Barva
Slog Sodobno, Evropa
Funkcija hlajenje

Podaj mnenje

Shranjevanje Živil Polje Hladilnik Posebne Shranjevanje Kuhinji Plastična Škatla Hladilnik Za Shranjevanje Posode, Kuhinjo, Zelenjave, Sadja, Sveža Polje

Dodatni podatki

Cena:€12.72

SKU: p79

Mnenja in ocene: