Heksagonova Škatla Za Shranjevanje Silikonski Kalup S Pokrovom Slive Srce Okrogle Oblike Kvadratne Oblike Design Epoksi Smolo, Cementa, Mavca Plesni

100% čisto nov, Živilskih Epoksi Silikona

Material:Silikon

Barva:Jasno, bela

Velikost: Kot na sliki kažejo,

Non-stick , enostavno ločeno, čiščenje, okolju prijazno,z nizkimi emisijami ogljika, je mogoče reciklirati

preprost in uporaben, Healthfulness,naravne antibackerial,Visoko trdnost mehkobo,odporna proti koroziji in Prilagodljivosti

Ni enostavno, da škoda,Ni crack,Odpornost na ekstremne temperature od -40°C--230°C(od -40°F--446°F)

Varnost,nestrupen, Brez vonja , Segreva enakomerno

O nas

Naše podjetje je strokovno čezmejno e-poslovanje podjetje s strokovnim osebjem, strokovnimi izdelkov in blagovnih znamk.

Mi v glavnem naredite izdelkov trgovina na debelo in drobno.

dostava

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave .Če želite, da ladja s pomočjo Express ,prosimo, da se plačilo za dodatno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko boste plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Vračilo kupnine

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če se vrnete elemente v 20 dneh od vašega prejema element, iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Oznake: molde silicij zmaj, heksagonalna konkretne pladenj plesni, smole bat plesni, jasno krog ometov, kotu silikonsko plesni, heksagonova plesni, silikonski molde betona, tamiya, plevela smolo kalupi, epoxi smole.

Poreklo CN(Izvora)
Nakit, Orodja In Opreme, Tip Plesni

Podaj mnenje

Heksagonova Škatla Za Shranjevanje Silikonski Kalup S Pokrovom Slive Srce Okrogle Oblike Kvadratne Oblike Design Epoksi Smolo, Cementa, Mavca Plesni

Dodatni podatki

Cena:€1.50

SKU: p636

Mnenja in ocene: