Vsestranski

▶ Primerna za novorojenih otrok baby tuš rojstni okraski,osebni portret izdelku in družinske skupinske fotografije.Lahko se uporablja tudi za studio, kabine, stranke, in za poroke & poslovna/komercialna uporaba,video snemanje.

Opomba:

▶ Vse skupaj pošlje po zložiti.Tukaj so načinov za odstranjevanje gub. ★ 1. Roll up tesno z valjem, in čaka na 3-4 dni. ★ 2. Toplote z parni likalnik na zadnji element, potem bo spet gladko.Če je potrebno, prosimo, železa nazaj površine s paro železa, vendar ne suhe železa.(Opomba: IP65 nepremočljiva).

Okolju Prijazen:

▶ Ki jih Vinil tkanine, nestrupeno neškodljiv material,brez kislin, reciklirati!

Prilagodite Sprejeta:

▶ Naša družba sprejeti prilagajanje vrstnem redu glede na vaše zahteve!Samo stik z nami vašo sliko in velikost tega.

Tanko Vinil (Tanko Krpo)

▶ Vinil material je najboljši material za tisk, ker je barva je najbolj svetle in živahne.Ta material je svetlo, rahlo diaphanous,ki je primeren za uporabo v zaprtih prostorih.Ni stroj.

Poliester

▶ To je zelo mehki z dobro kakovostjo.To je mogoče oprati tudi se lahko uporablja na prostem in ga bo mogoče večkrat uporabiti.

Prednosti & Slabosti

▶ Vinil je tiskanje učinek je nekoliko boljši kot poliester.Vinil je tiskanje barvno nasičenost je višja.Če imate posebno visoke zahteve za zvestobo barve, je priporočljivo, da izberete vinil.Vendar vinil materiala bo nekaj mečka, zaradi prevoza.

Tanko Vinil

▶ Teksturo:Relativno Težko ▶ Stroj:Št. ▶ Železa: Železa hrbtna stran z nizko temperaturo ▶ Barve:Najbolj svetle in živahne ▶ Uporabljajte čas: enkrat ali nekajkrat ▶ Uporaba:Zaprtih Prostorih.

Poliester

▶ Teksturo: Mehka ▶ Stroj: Da ▶ Železa: Da ▶ Barve: Svetlo ▶ Uporabljajte časa: Lahko se uporablja večkrat ▶ Uporaba: Notranji&Prostem ▶ Gube: lahko zmanjša za likanje ali pranje

O Customizetion

Nudimo brezplačno prilagojenih storitev.Prosimo, kontaktirajte me pred dajanje nalog, in mi povej svoje ustvarjalnosti.Mi bo vzorcev za vas, dokler ne boste zadovoljni z njim.

Acout Gubam

Zrak pošta je velikost omejitve, tako da smo morali to ladjo preko zložljivi način, namesto vozni in bo normalno, če obstaja nekaj gube.

▶ 1. način

★ Lahko Železa njegova hrbtna stran, da se odstranijo gube.Notic prosimo, da: Uporabljajo nizke temperature!

▶ Metoda 2

★ Roll up tesno z valjem, in čaka na 3-4 dni.

▶ 3. način

★ Toplote z parni likalnik na zadnji element, potem bo spet gladko.Prosimo, železa nazaj površine z parni likalnik.(Opomba: IP65 nepremočljiva).

O Barvna Razlika

▶ Saj je barva način zaslon in tiskalnik se razlikujejo bistveno, barve, razlika je neizogibna, vendar smo nadzor te napake zelo dobro in ne bo vplivala na učinek fotografiranje.Če ste zmedo glede na to, prosimo, da nas kontaktirate, da se referenčni fotografijo.

Oznake: xs max kaljeno ukrivljen.

Vrsta Spray Naslikal
Paket Da,
Material Vinil
Blagovna Znamka Yeele
Številka Modela NSW00055
Poreklo CN(Izvora)

Podaj mnenje

Yeele Rojstni Dan Pisane Mehurček Zlato Glitters Fotografija Ozadje Darilo Fotografski Studio Fotografijo Ozadja, Okraski Prop

Dodatni podatki

Cena:€3.11

Kategorija:prodaja

SKU: p617

Mnenja in ocene: