Opis:

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Barva:črna

Bluetooth, združljiva :V5.0

Avdio vmesnik:USB/3.5 mm AUX

Material:ABS

Prenos na daljavo:10 M

Specifikacije:

USB Bluetooth-združljiv način prenosa

1: USB priklopi neposredno na USB vmesnik računalnika, ko je zvočna kartica se uporablja, modra lučka utripa, se obrne na naprave, ki so združljive slušalke ali Bluetooth, združljivega zvočnika, preide v status povezave, Bluetooth, združljiva oddajnik samodejno poišče povezave, in modro svetlobo, bo ostala na po povezavi pravilna.

2: Za uporabo na TV, USB povežite z UDB ali 5V polnilnik, priključite avdio kabel za avdio pristanišče na TELEVIZORJU nastavite TV za slušalke izhod, rdeča lučka utripa, vklopite Bluetooth-združljive slušalke ali Bluetooth, združljivega zvočnika, vnesite status povezave, oddajnik Bluetooth v združljivo samodejno poišče povezave, in modro svetlobo bo v soboto, ko je povezava uspešna.

Paket Je Vključeno:

1 x Bluetooth, združljiva 5.0 Avdio Oddajnik Adapter

1 x 3.5 mm pomožne kabel

Oznake: bluetooth avto mp3 player, 2 din stereo sprejemnik, anycast bluetooth, CSR8675, adaptador wifi, 2x50w bluetooth, microsoft 1645 površine 3, 5.0 bluetooth sprejemnik, aptx, moški aux bluetooth.

Certificiranje Noben
Funkcija Noben
Vmesnik 3,5 mm, USB
vsebina AVDIO
WIFI Standard Noben
Sound Track Dvojno
Paket No
Podpora Dropshipping
Brezžična Vrsta WiFi
Poreklo CN(Izvora)
High Definition Support Noben
Številka Modela 2021
Blagovna Znamka DigRepair
Podpora Apt-x No

Podaj mnenje

USB Bluetooth, združljiva 5.0 Sprejemnik 3 v 1 aptx Adapter za Ključ 3,5 mm Priključek AUX za TV PC Slušalke Stereo Avto HI-fi Avdio

Dodatni podatki

Cena:€1.21

SKU: p541

Mnenja in ocene: