Bullet Točk:

1、Edinstveno Motivacijskega Načrta: To visoko kakovost pijač opomnik steklenico vode je posebej izdelan z inspirativno ponudbo in časovni mejniki, ki vas opomni, povečanje vaš dnevni vnos vode.In vam pomaga doseči vaše zdravje in fitnes cilje.Uporabite popolnoma za hujšanje, med in po treningu, nadzor apetita, dopolnitev vlage, splošno zdravje.

2、BPA & Toksin Brezplačno: Izdelana iz kakovostnih tritan co-poliestra plastike, ta steklenico vode je 100% BPA & TOKSIN BREZPLAČNO, vonj, ki so prosta in zdravo za vaše dnevno vode za pitje.Kot nalašč za pohodništvo, kolesarjenje, kolesarjenje, kampiranje, tek, Joga ali katere koli druge športne doma, v telovadnici in v pisarni.

3、Funkcionalna Zasnova: Preprosto odpiranje z eno roko s klikom na gumb dostop do sveže vode, flip top pokrov je oblikovan z varno ključavnico, zaradi česar je prah in puščanje dokazilo.Hiter pretok vode odpiranje ust pomaga dopolnitev voda hitreje.Lahka teža s prenosno zapestje trak, zaradi česar je primeren za on-the-go hidracijo.Z odstranljivo cedilo, steklenica je enostavna za smete sadja & čaj v vašo pijačo.Usta je dovolj široka, da se prilega kocke ledu, tudi enostaven za čiščenje.

4、Enostaven za Čiščenje: Z trajne najlon trak design in lahki design, lahko zlahka nosite večkratno uporabo steklenico vode, da kjerkoli vam je všeč.V telovadnici steklenico vode je zelo enostaven za čiščenje preveč, kar potrebujete za preprosto operite z pecilni soda in kis.

5、Idealno Darilo Izbira: Z 1 L steklenico vode je priročno uro časa označevalcev, da vam pomaga povečati vaš dnevni vnos vode.Ta odličen steklenico prihaja z različnih živahne barve in lepe vzorce izbire,ki je najlepše darilo ideja za sebe, družinski člani, prijatelji, sodelavci, ženske in moški, ki uživajo v zdrav način življenja.

Opis:

Ali Veste, Pomen Pitne Vode Za Svoje Telo?

1. Voda pomaga povečati telesno zmogljivost.

2. Pitje več vode lahko pomaga pri izgubi teže lažje.

3. Pitje obilo vode lahko pomaga pri preprečevanju in lajšanju zaprtje.

4. Piti več vode, da svoje delo ali šport bolj učinkovito.

5. Hidratacija lahko zmanjša pogostnost glavobolov.

6. Mogoče veste, prednosti pitne vode, vendar jo boste morda se tako zaposleni ves dan, da pogosto fforget piti vodo.

7. Naše motivacijsko steklenico vode je zasnovan tako, da je lažje za vas, za dokončanje znanstveno priporočljivo vnos vode.

Značilnosti:

1. Motivacijskega Načrta: Dala motivacijo, da opozarja, da ostanete hidrirani in piti dovolj vode čez dan.

2. Time & Zmogljivosti Oznake: Super za merjenje vaš dnevni vnos vode, to je lepo vidno videli boste dobili bližje vaš cilj in naredi želite doseči prej.

3. Hrana Razred Gradiva: čutarica je narejena iz trajnega Tritan materiala, BPA free; to je brez vonja in zdrava za pitje.

4. Neprepustnih: vrh 1 L steklenico vode je zasnovan s hrano razred silikonsko O-tesnilo preprečuje 100% tesnjenje.

5. Preprečiti Prah: vzmetni prah skp, lahko učinkovito preprečite prah, ki vstopajo na vaše steklenice.

6. Eden Kliknite Odpri: Preprosto odprite ustnik z eno samo roko,ki vam pomaga preprosto pijačo.

7. Silikonski Slame: Značilnosti pop-up silikonski slame, ščitijo vaše zobe.

8. Široka Usta: Širok usta odprtje zasnovan naredi šport steklenico vode enostavno napolnite z ledenimi kockami in sadja.

9. Priročno Za Izvajanje: steklenica za Vodo z trak je lahek, lahko enostavno izvajajo za dejavnosti na prostem.

Seznam Vsebine:

1*Športni Steklenica Za Vodo

Opombe:

Ne za pomivalni stroj.

Ne vroče tekočine.

Izogniti, pade dol iz višino ravni.

Oznake: bele steklenice za vodo, telovadnice silicij steklenica za vodo, oznaka galono steklenica za vodo, cevi lesa, kovinski galono steklenica za vodo, bottle bpa, risanka bučko steklenica za vodo, 2 galono steklenica za vodo, aqua olupimo, raagi steklenice za vodo.

Zmogljivosti 301ml-400ml
Poreklo CN(Izvora)
Padec ladijskega prometa Podpora

Podaj mnenje

Motivacijske Steklenico Vode S Časom Marker Neprepustne Steklenico Za Fitnes Športni Motivacijski Steklenico Vode S Časom Marker

Dodatni podatki

Cena:€7.38

SKU: p360

Mnenja in ocene: