Vroče Prodajo Šivalne Igle Inserter Rezilnik Za Šivalne Stroje Igle Inserter Priročnik Igelno Vdevalo Sukanca Orodje Domačega Blaga

Opis: Samo mesto nit od desne proti levi skozi zarezo v sukanca potisnite vdevala navzdol iglo, dokler pin potisne nit skozi iglo oči.Deluje najbolje z pralni igle velikost 80/12 in večji.Tam je majhen luknjo na nasprotni konec sukanca, je za gospodarstvo za šivalne stroje igle, medtem ko enostavno vstavite v pralni stroj.Dvojne funkcije: za rezanje navojev, lahko pomaga pass nit skozi iglo oči priročno, v primeru slabe oči ali slaba razsvetljava; Za vstavljanje, ki jih ima igle za trdno, da se prepreči, ki spadajo med zamenjavo igle.

Vzdržljiv material: ta sklop iglo za rezanje navojev orodje je izdelano iz kakovostne plastike in kovine, kakovost in trajnost, ni enostavno, da bi prekinil, lahko služijo za dolgo časa.

Široko paleto uporabe: primeren je za vse vrste gospodinjskih multi-funkcionalne šivalni stroji brez avtomatsko rezanje navojev, medtem, nekatere stare šivalne stroje, lahko uporabite tudi to.

Skupne dimenzije: šivalni iglo inserters so pribl. Za 7,5 cm/ 3 cm v dolžino in 1 cm/ za 0,4 cm v premeru, skupne velikosti, enostaven in priročen za uporabo.

Specifikacije:

Za rezanje navojev, lahko pomaga pass nit skozi iglo oči priročno, v primeru slabe oči ali slaba razsvetljava; Za vstavljanje, ki jih ima igle za trdno, da se prepreči, ki spadajo med zamenjavo igle.

Primeren je za vse vrste gospodinjskih večnamensko šivanje hines brez avtomatsko rezanje navojev, medtem, nekatere stare šivalne hines, lahko uporabite tudi to.

Barva: modra

Material: plastika

Paket Je Vključeno:

1xNeedle Vdevala

Oznake: brat j220, mfc, usnje vezenje dobave, osnovna vezenje dobave, balerina igrača, velikost, domov mini šivalni stroj deli, po meri lutka, šelak, slinger šivalni stroj dodatki, vera šivalnih strojev deli.

Nastavite Vrsto No
Uporaba Drugo
Vrsta Šivalni Stroj Deli
Blagovna Znamka Aleekit
Material Plastični
Podpora Dropshipping/ Trgovina
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)

Podaj mnenje

Vroče Prodajo Šivalne Igle Inserter Rezilnik Za Šivalne Stroje Igle Inserter Priročnik Igelno Vdevalo Sukanca Orodje Domačega Blaga

Dodatni podatki

Cena:€0.37

SKU: p284

Mnenja in ocene: